Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

6 πράγματα που θα σε κάνουν να σηκωθείς για πρωινή γυμναστική!




Θέλεις να πατήσεις το snooze στο ξυπνητήρι σου; Μην το κάνεις. Σήκω, ντύσου και γυμνάσου. Δες τα 6 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να μην χάνεις την πρωινή γυμναστική σου.









Κοιμήσου καλά το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε να μην θέλεις να πατήσεις το snooze το επόμενο πρωί. Ακόμα καλύτερα μετέφερε το ξυπνητήρι σου αρκετά μακριά από το κομοδίνο σου έτσι ώστε να μην το φτάνεις για να το κλείσεις.


Βρες παρέα. Για να μην χάνεις ούτε προπόνηση μπορείς να βρεις έναν φίλο ή μια φίλη που θέλει να έρχεται μαζί σου. Σίγουρα θα ντραπείς να μην εμφανιστείς έστω και μια φορά στο ραντεβού.

Γίνε ανταγωνιστική. Βάλε στοίχημα με κάποιον ότι θα γυμνάζεσαι 4-5 φορές την εβδομάδα για 6 εβδομάδες. Κάθε φορά που θα πρέπει να πηγαίνεις για προπόνηση θα βάζεις και 5 ευρώ μέσα σε έναν κουμπαρά. Αν δεν πηγαίνεις τελικά, αυτός με τον οποίο έβαλες το στοίχημα θα παίρνει τα 5 ευρώ. Διαφορετικά τα λεφτά θα μένουν στον κουμπαρά. Αν τα καταφέρεις θα έχει μαζευτεί ένα καλό ποσό το οποίο στο τέλος των 6 εβδομάδων θα μπορείς να ευχαριστηθείς όπως θέλεις.

Κάνε την προπόνησή σου με στιλ. Τα αθλητικά ρούχα είναι πολύ στη μόδα τα τελευταία χρόνια και είναι και πολύ όμορφα.

Να είσαι ευγενική με το σώμα σου. Το σώμα το πρωί είναι πιο δύσκολο να γυμναστική και χρειάζεται χρόνο για να ξυπνήσει καλά. Άφησέ το να ξυπνήσει σιγά-σιγά με μερικές ασκήσεις αναπνοής και μετά κάνε λίγο στρέτσινγκ για να τεντωθείς.

Προετοίμασε το πρωινό σου. Καλό είναι να τα έχεις όλα έτοιμα από το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε να μην χάσεις χρόνο στην προετοιμασία του πρωινού σου. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...